Rakennustyömaan rakennuslogistiikka

 

Työmaaräätälöinti

Räätälöimme aina sinun -asiakkaamme- toiveiden mukaiset, työmaakohtaiset palvelut. Meillä on näkemystä ja kokemusta isoista ja haastavista kohteista logistiikan saralla ja osaamme ehdottaa sinulle toiveiden mukaiset ratkaisut. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä tavoite ja muokkaamme palveluja joustavasti tarpeiden muuttuessa.

Panostamme kestävään kehitykseen – vihreä aate.

Autamme sinua vastaamaan nykyaikaisen, tehokkaan, tuottavan työmaan periaatteisiin ottamalla huomioon jatkuvasti yhä tärkeämmiksi aiheiksi nousevat turvallisuus- ja ympäristövaatimukset. Käyttämämme logistiikkasovelluksen avulla säästämme suoraan aikaa ja resursseja. Vähennämme ympäristön kuormitusta käyttämällä koneita biopolttoaineilla. Meillä on hyvä työyhteisö ja joustava henkilökunta, jota koulutamme, ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti. Olemme jäsen Nolla Tapaturmaa -foorumilla, jonka tavoitteena on työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin jatkuva parantaminen.

Logistiikkasovellus: Site Solution

Tarkka suunnittelu lisää työmaan tuottavuutta. Käytämme rakennustyömaan toiminnanohjausjärjestelmää, joka toimii mobiilissa. Tarvikkeiden, koneiden, henkilöiden ja työtehtävien seuraaminen on helppoa, nopeaa ja tehokasta. Tämä on työkalu, jolla säästetään aikaa ja resursseja. Esimerkiksi kuljetusten tarkka aikataulutus vaikuttaa suoraan työmaan päästöihin. Miehistöä lisäämme työmaalle tilaajan tarpeen mukaan.

Logistiikka ja työmaa

Logistiikkatyönjohdon alle kuuluu työmaan organisointi ja järjestys. Olemme erikoistuneet myös suuriin ja hankaliin työmaihin. Panostamme työhyvinvointiin nolla poissaoloa -periaatteella. Työntekijämme ovat erittäin vähän poissa töistä. Henkilöstöltämme löytyy myös koulutus Puhtausluokka P1:een, mikä antaa osaamista tunnistaa puhtaudenhallinnan tavoitteet P1-rakentamisessa
osana työmaan olosuhteita ja sisäilmariskien hallintaa.

Lyhyesti logistiikan kokonaisvaltaiseen hoitoon kuuluu lämmitys, valaistus, jätteiden lajittelu ja käsittely, nosturin alamiehet, työmaavarastointi, tavaran vastaanotto, vakuutettu välivarastointialue (kuljetukset kellonajasta riippumatta työmaalle, kuljetukset välivarastointialueelle), virallinen alamieskoulutus. Vahvuuksiamme on luotettavat ja vahvat, valmiiksi kilpailutetut yhteistyökumppanit.

Referenssit

Olemme hoitaneet rakennuslogistiikan mm. seuraavissa kohteissa

  • Tampereen Ratinan kauppakeskus
  • Espoon Finnoon Länsimetro
  • TAYS:n uusi Psykiatrian rakennus

VL TORNIPALVELUT OY © 2020